logo
Van 09.00 tot 17.00 uur
op werkdagen bereikbaar
Hoe groter de bestelling
hoe lager de verzendkosten

Betaalmethoden

Bij ons betaal je via onze betaalpartner Mollie.
- Veilig betalen met Mollie
- Mollie is een onafhankelijke derde partij.
- Veilige betalingsverbinding.

Mollie is een inmiddels een grote payment service provider (PSP).

Je gegevens zijn tijdens het gebruik van onze website beschermd doordat de informatie via een SSL-verbinding loopt, herkenbaar aan het slotje in de bovenbalk. Bij de transacties via Mollie wordt zelfs gebruikt gemaakt van een zwaardere beveiliging, deze is herkenbaar aan de groene navigatiebalk. Jouw bank zal tijdens de transactie het transactiescherm in het beeldscherm plaatsen. Zo ben je veilig online aan het winkelen. Ook vanuit het buitenland vinden de betalingen plaats via een SSL-verbinding.

Kijk voor meer informatie op de website www.mollie.com.

 

Betalen met iDEAL

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode. Met iDEAL kun je afrekenen in de vertrouwde omgeving van je eigen bank.

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen kies je voor iDEAL en je eigen bank. Hierna wordt je doorgestuurd naar de online bankomgeving van je bank en wordt gevraagd om in te loggen. Het bedrag dat overgeboekt moet worden en alle verdere betaalgegevens zijn vooraf ingevuld. Je hoeft alleen de betaling te bevestigen. Wanneer dit gedaan is bevestigt de bank de betaling meestal direct en ga je terug naar de webshop. Zodra de betaling bevestigd is kunnen we je bestelling direct gaan verwerken, want de betaling is gegarandeerd.

 

Betalen met Bancontact

Bancontact is een Belgische betaalmethode. Het is de marktleider in België op het gebied van elektronische betalingen. Wanneer je Bancontact gebruikt om je aankopen te betalen, dan maak je geld over vanuit je bankrekening via de Bancontact online bankomgeving. We ontvangen direct een bevestiging van de status van de betaling, waardoor je bestelling ook direct verwerkt kan worden.

Hoe werkt Bancontact?
Wanneer je kiest voor betalen via Bancontact, dan wordt je doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geef je aan of je wilt betalen door online je kaartgegevens in te vullen of via de app. Wanneer de betaalrekening gekozen is, dan hoef je alleen nog je pin in te vullen en de betaling te autoriseren.

 

Betalen met SOFORT Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden zonder dat een extra account aangemaakt moet worden. Je log bij SOFORT Banking in met de gegevens die je gebruikt om in je eigen online bankomgeving in te loggen. Van hieruit kun je geld overboeken van je eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd. Dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te doen.

Hoe werkt SOFORT Banking?
Wanneer je kies om via SOFORT Banking te betalen, dan wordt je doorverwezen naar de online betaalomgeving van SOFORT Banking. Hier kies je het land van herkomst en je bank. Je logt in met de gegevens die je ook gebruikt voor je eigen online bankomgeving en je krijgt een overzicht van je rekeningen te zien. Je kiest vanaf welke rekening je de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling bevestigd is wordt je teruggestuurd naar de website. We ontvangen direct terugkoppeling over de status van de betaling. Als de betaling goedgekeurd is kunnen we je bestelling direct in behandeling nemen.

 

Betalen met SEPA-overboeking

SEPA-overboeking is beter bekend als de gewone bankoverboeking met IBAN-rekeningnummer. Het IBAN-rekeningnummer werd geïntroduceerd om overboekingen binnen Europa eenvoudiger en sneller af te kunnen handelen. Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden.

Hoe werkt SEPA-overboeking?
Wanneer je wilt betalen via een overboeking dan ontvang je de betaalgegevens direct op je scherm of per e-mail. Vervolgens maak je het bedrag over vanuit je online bankomgeving. In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, bieden we de mogelijkheid om een QR-code te genereren waarmee de betaling voldaan kan worden via een app. Dit verlaagt de kans op fouten omdat de betaalgegevens na het scannen klaarstaan in de app. Maak je per ongeluk een fout bij het invullen van de betaalgegevens of vergeet je bijvoorbeeld het bestelnummer, dan wordt het bedrag automatisch teruggestort op je rekening omdat in zo’n geval niet achterhaald kan worden waar de betaling thuishoort. Je kunt het bedrag dan opnieuw overboeken.
Het verwerken van een overboeking duurt meestal enkele werkdagen. Hou hier rekening mee als je voor deze betaalmethode kiest.

 

Betalen met de KBC/CBC-betaalknop

De KBC/CBC-betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC banken. De KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Met de betaalknop kan gemakkelijk en snel online betaald worden vanuit de eigen vertrouwde bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt.
De KBC en CBC bieden hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1250 euro achteraf te betalen. De klant kan zelf kiezen wanneer het bedrag van hun rekening afgehaald wordt.

Hoe werkt de KBC/CBC-betaalknop?
Als je de KBC/CBC-betaalknop als betaalmethode kiest, dan selecteer je vervolgens je eigen bank, KBC of CBC. Je wordt daarna doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving waar de betaalgegevens al klaarstaan. Je kunt dan kiezen om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of de betaling overnemen met de app door een QR-code te scannen. Zodra de betaling bevestigd is kunnen we je bestelling in behandeling nemen.

 

Betalen met Belfius Pay Button

Belfius is een van de grote banken in België. Met de Belfius Pay Button biedt de bank haar klanten een eigen betaaloplossing. Klanten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankieren van Belfius, of via de app.

Hoe werkt de Belfius Pay Button?
Bij een betaling via de Belfius Pay Button kun je de betaling voldoen via internetbankieren of via de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruikt de klant een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. Zodra de betaling bevestigd is, kan de bestelling direct in behandeling worden genomen.

 

Betalen met ING Home´Pay

ING België is een grote Belgische bank. Met Home´Pay hebben ze een betaalmethode voor hun eigen klanten ontwikkeld. Met Home´Pay kunnen de klanten die een Home´Bank of Business´bank online zichtrekening hebben veilig online betalen.

Hoe werkt ING Home´Pay?
Als je voor betalen met Home’Pay kiest dan log je daarna in met de ING Card Reader op je eigen Home’Bank of Business’bank omgeving. Je selecteert de rekening waarmee je wil betalen en dan hoef je alleen nog de gegevens te controleren en de betaling te autoriseren. Zodra de betaling afgerond en bevestigd is kunnen we je bestelling in behandeling nemen.

 

BancontactSofortOverboekingKBC/CBCBelfiusIng Home'PayiDEAL