logo
Van 09.00 tot 17.00 uur
op werkdagen bereikbaar
Hoe groter de bestelling
hoe lager de verzendkosten

Retour sturen

De meeste artikelen worden speciaal voor jou besteld en kunnen niet of alleen tegen zeer hoge kosten naar de fabrikant retour gestuurd worden. Wij adviseren daarom altijd om eerst een monster of pasmaat te bestellen om de kwaliteit, kleur en pasvorm te beoordelen voor je grotere aantallen van een artikel bestelt. Zo kun je voorkomen dat je artikelen tegen zeer hoge kosten moet retourneren.

Wil je toch artikelen retourneren, dan kun je dit binnen 5 werkdagen na ontvangst per email aanmelden. De artikelen dienen binnen 7 werkdagen bij ons ontvangen te zijn en mogen niet gedragen, gewassen, bedrukt, geborduurd of op andere wijze onverkoopbaar zijn.

Onderkleding, sokken en schoenen zijn uitgesloten van retourneren.

Voor het retour sturen zijn we genoodzaakt onze kosten en de kosten die de fabrikant in rekening brengt door te berekenen. Dit betekent dat op de creditering 25% van de waarde van de goederen in mindering wordt gebracht, met een minimum van € 15,-. Verzendkosten worden niet gecrediteerd of vergoed. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op zakelijke leveringen.

Heb je een defect artikel ontvangen? Kijk dan onder Garantie.

BancontactSofortOverboekingKBC/CBCBelfiusIng Home'PayiDEAL